21 Mayıs 2009 Perşembe

SİTTİR ME UP:)

eurovision bitti ama hadise'nin saçma açıklamaları daha sürecek gibi,yarışmanın birincisi norveçli şarkıcı için " Çocuk şirin, tatlı. Tatlılığa oy veriliyorsa biz de bir dahaki sene Türkiye adına şöyle toplu saçlı, toplu küçük bir kızı yollayalım"diyerek beni benden etti,çocuk dediği yarışmacıyla aralarında sene bile değil sadece 7 ay fark var üstelik aklın yaşta değil başta:) olduğunu bilmiyor mu bu olay kızımız? o çocuk! 5 yaşından beri piyano ve keman çalıyor,besteci,söz yazarı,oyuncu,dansçı ve müzisyen e daha ne olsun,üstelik senin gibi çakma değil(belçika) gerçek avrupalı..ya yalın'a ne demeli biraz müzik kulağı olan herkes şarkının çalıntı olduğunu pardon esinlendiğini anlar. yalın mı desem yalan mı desem! bak eskiden çalan popçu abini örnek al artık çalacak şarkı bulamayınca yalancılıklarını reklamlarda sürdürüyor utanmadan. bu işte iyi olduğunu anlamış ki yetkililer,reklama arkadaşı uygun görmüşler:) ayıptır yahu herkes soruyor bana"albüm ne zaman çıkıyor" diye,çıkmıyor kardeşim,çalacak şarkı bırakmadılar:) vazgeçtim,almanca dvd çıkarıcam,dağılın:)

5 yorum:

  1. benım sesım ıyı degıl su pıyasada herkes sarkıcı yada sanatcı oluyorsa benıde unlu yap ercan abiii:))

    YanıtlaSil
  2. aynen katılıyorum dediklerine hadise yalan oldu:D yurtdışında hiç bişey olamayan adamları buraya getirip bizim milletin gözünü boyuyolar resmen yurdum insanıda bayıla bayıla dinliyo işte... lütfen ayrıca yalın o şarkıyı 1.5 sene önce yapmış lütfen yani ne çalmasıııııı:P onlar bizden çalmışlar hahahaha:d şaka gibi valla ya:))) almanca dvd fikrinede koptum diyebilirim yani:)))))))))))

    YanıtlaSil
  3. hahahaha ya ercaqn gerçekten sewiorum seniii dvd ni bekliorummm:)

    YanıtlaSil
  4. bence sözü uzatmaya gerek yok hadise tek kelimeyle KÖTÜydü... Gerek kıyafeti gerek dansları gerekse sarkı yorumuyla iyi degildi. Norveç 1.olamasaydı üzülürdüm cünkü sarkı da performansı ve hatta sarkıya uyum saglayan yüz mimikleri de süperdi...

    YanıtlaSil
  5. 2010 Turkiye'yi Eurovision da Ercan temsil etsin kampanyasi baslatiyorum :)

    YanıtlaSil